dfgsgs

Hydromasazhi është një trajtim spa që përdor zhetet e ujit me presion të lartë si mjete masazhi. Xhetet janë më të fuqishëm se ato që gjenden në një vaskë standarde ose një Jacuzzi, dhe temperatura e ujit është më e ngrohtë.
Tradicionalisht, hidromasazhi përfshin zhytjen në ujë; megjithatë, disa njësi të masazhit tani kanë membrana të papërshkueshme nga uji që parandalojnë që uji të prekë lëkurën. Nëse keni sëmundje të zemrës ose një gjendje tjetër mjekësore, duhet të konsultoheni me mjekun tuaj përpara se të lloni terapinë me hidromasazh.

Ju gjithashtu duhet të bisedoni me mjekun tuaj ose terapistin e parë në qoftë se jeni shtatzënë, po shëroheni nga një lëndim ose operacion, ose keni presion të lartë të gjakut. Shmangni ngrënien e një vakti të madh ose pirjen e alkoolit para trajtimit tuaj.

Përfitimet e Vaskës me Hidromasazh

  • Ndihmon Stresin – Hidromasazhi redukton tensionin zik dhe stresin mendor. Zhytja e trupit në ujë të ngrohtë mund të zvogëlojë sekretimin e kortizolit.
  • Gjumë i përmirësuar – Hidroterapia mund të ndihmojë në reduktimin e pagjumësisë. Mund të përmirësojë gjumin duke lehtësuar presionin mbi nyjet dhe muskujt, gjë që redukton shqetësimin gjatë natës.
  • Ndihmon në lehtësimin e dhimbjeve – Sesionet e hidroterapisë mund të ndihmojnë në zvogëlimin e dhimbjeve kronike të shkaktuara nga artriti, bromialgia dhe kushtet e tjera. Uji i ngrohtë përmirëson qarkullimin, i cili jep oksigjen dhe shërben si ushqyes vital në indet e muskujve gjithashtu redukton peshën e trupit.
  • Rehabilitimi kardiovaskular –  Hidromasazhi mund të rrisë ritmin e zemrës pa një rritje korresponduese të tensionit të gjakut. Ajo gjithashtu mund të rrisë efiçencën e muskujve të pompimit të zemrës.
sdkhfskg

REALIZIMI I VASKAVE ME HIDROMASAZH NË HOTELE & RESORTE I SHTON VLERA AMBJENTIT TUAJ.