rfygsd

Dushi i Akullit është burimi i akullit, ku ju do të gjeni copa akulli që bien në një enë të skulpturuar. Është i përsosur pas përvojës termike në një Sauna. Ju mund të fërkoni trupin e nxehtë me akull të ftohtë dhe të shijoni një ndjesi të mrekullueshme stimuluese në lëkurën tuaj.

Kjo ngjall qarkullimin tuaj të gjakut dhe forcon në të njëjtën kohë sistemin tuaj imunitar. Fërkoni akullin në zonat e prirura ndaj celulitit për të stimuluar qarkullimin dhe për të ndihmuar në eliminimin e tij.

REALIZIMI I DUSHEVE TE AKULLIT NË HOTELE & RESORTE I SHTON VLERA AMBJENTIT TUAJ.