ishina është një ambjent relaksi ku mund të argetoheni me miqtë dhe të afërmit tuaj në çdo moment. Noti në pishinë është një nga sportet më të komplikuara, i cili na ndihmon ne uljen e peshës, riforcon muskujt dhe na bën që të kemi një pamje fizike sa më elegante dhe të bukur. Realizimi i pishinave në hotele dhe resorte i shton vlera dhe bukuri ambjentit tuaj.
PISCINA & WELLNESS, mund të realizojë punimet si më poshtë:

 • Pishinë quapark
 • Pishinë për vkila
 • Pishinë për komplekse
 • Pishinë të brendshme
 • Pishinë dimërore
 • Pishinë olimpike
 • Shatërvane & kaskada.

Kompania gjithashtu ofron të gjithë akesorët e nevojshëm:

 • Aksesorë pishine
 • Detergjent pishine
 • Kimikat pishine
 • Sisteme automatik dozimi për kimikate
 • Sisteme ultravjoletë
 • Pishinë olimpike
 • Robot për pastrim pishine
 • Ngrohje ambjenti
 • Ngrohje uji
 • Largim i lagështisë me pajisje qendrore
 • Pompa nxehtësie për ujin e pishinës
 • Sisteme qendrore kontrolli.

REALIZIMI I PISHINAVE NË HOTELE & RESORTE I SHTON VLERA AMBJENTIT TUAJ.