Piscina Wellness | Shërbimet
16195
page-template-default,page,page-id-16195,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Shërbimet

Ofrojmë për ju

Pishina

Piscina Wellness ofron ndërtimin e  pishinave të ndryshme për aquapark, vila, komplekse, pishina të brendshme, dimërore, pa klor si edhe shatërvane me një përsosmëri maksimale.

Sauna

Sauna moderne është një dhomë me përmasa relativisht të vogla prej druri e cila ofron një mjedis me nxehtësi të fortë e të thatë me një temperaturë prej afërsisht 90˚ C.

Bio Sauna

Bio Sauna është alternativa moderne e saunës tradicionale finlandeze dhe është projektuar për të sjellë në sauna, të gjithë ata që vuajnë nga temperaturat e larta.

Sauna Infra e Kuqe

Sauna infra e kuqe mund të punojë vetëm me energji elektrike. Nën frekuencat e dritës së kuqe, depërtojnë dhe ngrohin indet direkt në thellësi deri në 1.5 inç në lëkurë.

Banjo Turke (Hammam)

Hammam është një banjo avulli., ku përqindja e lagështisë arrin 100%. Për më tepër, ai shoqërohet shpeshherë edhe me një dush akulli. Temperatura e tij mund të arrijë deri në 50°C.

Dhoma e Kripës (Haloterapia)

Dhoma e Kripës (Haloterapia) kryesisht konsiston në thithjen e një aerosoli të mikronizuar të klorurit të natriumit dhe është e ngjashme me kalimin e kohës në ajrin e kripur të detit.

Kalimi Kneipp

Në ditët e sotme bazohet në hidroterapinë, e cila përdor fuqinë shëruese të ujit për të dhënë mirëqenie në trupin tonë. Zëvendëson banjot e shkurtra në ujë të nxehtë dhe të ftohtë.

Dush Emocional

Dushet me shumë sensorë janë sisteme të posaçme hidroterapie që kombinojnë tonifikimin dhe stimulimin e trajtimeve multi-sensoriale, duke përdorur xhete uji me ngjyra të ndryshme.

Dush Skocez

Një dush skocez mund të jetë një rutinë e përhershme ose një mënyrë për të lehtësuar trupin në dushin e plotë të ftohtë. Një dush i ftohtë do të të bëjë njeri më të shëndetshëm.

Dush Akulli

Dushi i Akullit është burimi i akullit, ku ju do të gjeni copa akulli që bien në një enë të skulpturuar. Fërkoni akullin në zonat e prirura ndaj celulitit për të stimuluar qarkullimin e gjakut.

Vaska me Hidromasazh

Hidromasazhi është një trajtim SPA që përdor xhetet e ujit me presion të lartë si mjete masazhi. Xhetet janë më të fuqishëm se ato që gjenden në një Jacuzzi dhe temperatura e ujit është më e ngrohtë.

Pishina

Piscina Wellness ofron ndertim te pishinave te ndryshme per aquapark, vila, komplekse, te brendshme, dimerore, pa klor si edhe shatervane me nje persosmeri maksimale.

Sauna

Sauna moderne është një dhomë me përmasa relativisht të vogla prej druri e cila ofron një mjedis me nxehtësi të fortë e të thatë me një temperaturë prej afërsisht 90˚ C.

Bio Sauna

Bio-sauna është alternativa moderne e saunas tradicionale finlandeze dhe është projektuar për të sjellë në sauna, të gjithë ata që vuajnë nga temperaturat e larta.

Sauna Infra e Kuqe

Sauna infra e kuqe mund të punoj vetëm me energji elektrike. Nën frekuencat e dritës së kuqe depërtojnë dhe ngrohin indet direkt në thellësi deri në 1.5 inç në lëkurë.

Banjo Turke (Hamam)

Hamam është një banjo avulli., ku përqindja e lagështisë arrin 100%. Për më tepër, ai shoqërohet shpeshherë edhe me një banjo të akullt. Temperatura e tij mund të arrijë deri në 50°C.

Dhoma e Kripes (Haloterapia)

Haloterapia kryesisht konsiston në thithjen e një aerosoli të mikronizuar të klorurit të natriumit dhe është e ngjashme me kalimin e kohës në ajrin e kripur të detit.

Kalimi Kneipp

Në ditët e sotme bazohet në hidroterapin, e cila përdor fuqinë shëruese të ujit për të dhënë mirëqenie në trupin tonë. Z.ëvendëson banjot e shkurtra në ujë të nxehtë dhe të ftohtë

Dush Emocional

Dushet me shumë-sensorë janë sisteme të posaçme hidroterapie që kombinojnë tonifikimin dhe stimulimin e trajtimeve multi-sensoriale, duke përdorur xhete uji me ngjyra të ndryshme.

Dush Skocez

Një dush skocez mund të jetë një rutinë e përhershme ose një mënyrë për të lehtësuar trupin në dushin e plotë të ftohtë. Një dush i ftohtë do të të bëjë një njeri më të shëndetshëm.

Dush Akulli

Dushi i Akullit është burimi i akullit, ku ju do të gjeni copa akulli që bien në një enë të skulpturuar. Fërkoni akullin në zonat e prirura ndaj celulitit për të stimuluar qarkullimin.

Vaska me Hidromasazh

Hydromasazhi është një trajtim spa që përdor zhetet e ujit me presion të lartë si mjete masazhi. Xhetet janë më të fuqishëm se ato që gjenden në një Jacuzzi dhe temperatura e ujit është më e ngrohtë.