Piscina Wellness | Hidromasazh Jacuzzi
16094
page-template-default,page,page-id-16094,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Hidromasazh Jacuzzi

“Jacuzzi” është emri i një familjeje italiane që është gjithashtu emri i markës së një prodhuesi spa. Themeluesit fillestar të kompanisë – dy vëllezër – krijuan një pompë e cila u vendos në anën e një vaskë për të prodhuar një efekt vorbulles.

 

Fjala “jacuzzi” dëgjohet shpesh kur bëhet fjalë për një vaskë në tokë, ose një banjë portative ose vaskë të nxehtë mbi tokë.

Përfitimet e Jacuzzit

  • Uji i ngrohtë, ose terapia “hidro” mund të nxisë relaksimin, lehtësimin e dhimbjeve dhe të përmirësoj gjumin.
  • Nxehtësia dhe masazhi punojnë së bashku për të pastruar mendjen tuaj, për të zvogëluar stresin dhe për të zbutur muskujt e mbingarkuar.
  • Nxehtësia përmirëson qarkullimin e gjakut dhe ngroh muskujt dhe nyjet. Buoyancy heq presionin e peshës nga nyjet dhe muskujt.
  • Hidromasazhi stimulon shërimin dhe qetësimin e muskujve, i cili gjithashtu ndihmon për të lehtësuar dhimbjen rreth nyjeve

REALIZIMI I JACUZZIT NË HOTELE & RESORTE I SHTON VLERA AMBJENTIT TUAJ.