Piscina Wellness | Fango Terapia
16071
page-template-default,page,page-id-16071,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Fango Terapia

Ky trajtim i veçantë, i njohur dhe vlerësuar që nga grekët e lashtë, realizohet duke pjekur një përbërës të ngurtë (baltë) së bashku me një lëng (ujë + sulfat klorur natriumi) dhe një lëng biologjik (mikroorganizma dhe biomateriale). Kjo përzierje e lënë në një temperaturë prej rreth 40 °C, pas 6 muajve të maturimit, është në gjendje të garantojë një efekt terapeutik për disa probleme që hasin shumica e njerëzve siç janë detoksifikimi si dhe gjallërimi e rigjenerimi i lëkurës.

Në këtë mënyrë garantohet bukuri dhe shkëlqim i veçantë i lëkurës.

REALIZIMI I FANGO TERAPI NË HOTELE & RESORTE I SHTON VLERA SHERBIMEVE TUAJA.